FOTO Cum încearcă o grădiniță din Focșani să-i țină în ”priză”, acasă, pe prichindei

0
1260
Cadrele didactice de la Grădinița Nr.18 din Focșani au găsit o modalitate de a le face micuților mai ușoară vacanța forțată în casă. Această perioadă de vacanță nu înseamnă plimbări, locuri de joacă, întâlniri cu prietenii sau excursii, iar copiii rezistă cu greu să stea atâtea săptămâni în casă. Prin urmare, preșcolarii Grădiniței Nr.18 au fost implicați într-o activitate educativă și distractivă în același timp, care să le stimuleze imaginația și … să-i țină ocupați, în casă.
”Dragi copii și dragi părinți,
Grădinița cu program prelungit nr. 18 Focșani vă invită la concursul ”Suntem mici, dar responsabili, stăm acasă și ne pasă!”
Regulament: Copiii împreună cu părinții vor transpune prin diferite mijloace (afișe, pliante, desene, picturi, poze, videoclipuri etc.): sfaturi, îndemnuri, încurajări, susținere pentru această cauză și le vor trimite fie educatoarelor de la grupă, fie prin mesaj către pagina de Facebook a grădiniței în vederea publicării acestora, împreună cu numele și prenumele copilului și grupa, trimiterea acestor materiale și date reprezentând acordul publicării lor.
Va fi declarat câștigător copilul a cărui lucrare va acumula cele mai multe like-uri, iar premierea se va face în prima zi de reluare a cursurilor. Premiul constă într-o diplomă, o surpriză, multe aprecieri și ce este cel mai important: ajutorul acordat celor din jur de a depăși această perioadă critică. Nu există un termen sau un număr de lucrări limită, ci multă speranță că această situație se va termina cu bine cât mai curând!”, au transmis, pe Facebook, reprezentanții unității de învățământ. Copiii s-au conformat și au trimis, deja, mai multe desene tematice.