FOTO Crucea Roșie Vrancea va extinde campusul de locuințe modulare din Adjud, cu finanțare de la o fundație umanitară germană

0
430

Crucea Roșie Vrancea a primit, în perioada 23-26.09.2019, vizita de monitorizare a Prințesei de Bavaria, Alteța Sa Regală Beatrix von Bayern, președintele fundației Hilfsverein Nymphemburg, partenerul cel mai vechi al filialei, însoțită de asistenta sa, doamna Angelika Koppel. Principalul punct de pe agenda acestei vizite l-a ocupat proiectul „Sub acoperișul Crucii Roșii” – Campus de locuințe temporare modulare, din municipiul Focșani, municipiul Adjud și orașul Mărășești. În timpul vizitei, oaspeții au participat la activitățile desfășurate cu copiii în cadrul Clubului copiilor EGAL, parte a programului de Dezvoltare Participativă a Comunității, în Focșani, Str. Tisa, locația Campusului de locuințe temporare modulare „Sub acoperișul Crucii Roșii”.

La finalul vizitei, partenerul extern, Fundația Hilfsverein Nymphemburg, a acceptat propunerea de finanțare a unui nou proiect în cadrul programului „Sub acoperișul Crucii Roșii”, anume extinderea Campusului de locuințe modulare și a Clubului copiilor EGAL, în municipiul Adjud, pe un teren pus la dispoziție de către Primăria Municipiului Adjud, situat în imediata apropiere a pieței agroalimentare și a Școlii Gimnaziale. (comunicat Crucea Roșie Vrancea)