FOTO Cort de nunți la Paradisul Pescarilor

0

Pasionații de pescuit (dar nu numai ei) își pot organiza evenimentele fericite din familie chiar pe malul bălții. Administratorul Bălții Paradisul Pescarilor, din comuna Pufești, a amenajat și un cort pentru evenimente, astfel încât petrecăreții să se poată destinde și la o partidă de pescuit dacă vor să facă o pauză de la dans sau între felurile de mâncare.
”Cortul de nunți al Bălții Paradisul Pescarilor este locul perfect pentru organizarea unui eveniment privat, nuntă, botez sau petrecere. Loc ideal pentru party, cu deschidere la lac – acest cort de evenimente este ingredientul necesar pentru desfășurarea unor petreceri caracterizate printr-o atmosferă informală, relaxantă, de vară, proaspătă.
Ca și cort de nuntă sau cort de evenimente private de orice tip, acesta oferă libertate de mișcare și menține legătura cu mediul de afară. Copiii se pot juca liniștiți afară iar supravegherea acestora se face ușor din acest cort, proiectat special pentru astfel de evenimente.
Spațiul aerisit oferit de Balta Paradisul Pescarilor se comportă în modul clasic al unui cort de nuntă sau cort de evenimente în spirit american sau mediteranean. Practic, evenimentele organizate vor fi pline de viață, culoare, muzică, meniuri proaspete și veselie.
Are deschidere la lac, oferind o priveliște unică!”, au scris pe Facebook cei de la Balta Paradisul Pescarilor.