FOTO Concursul Național de Dans Cupa Alexander’s Dance, la cea de-a VII-a ediție

0
213

Sala de Sport a Oraşului Panciu a găzduit sâmbătă, 25 mai 2019, Concursul Național de Dans Cupa Alexander’s Dance – Ediția a VII-a, eveniment organizat, în parteneriat, de Primăria Orașului Panciu și Clubul Alexander’s Dance din Focșani, reprezentat de profesoara Mirela Milea Nica.

„Trebuie să recunoaștem meritele pe care le-a avut și le are domnul primar, Iulian Nica, în organizarea acestui concurs. De fiecare dată, dumnealui și-a dorit ca totul să exceleze! Sperăm că și astăzi va fi o ocazie potrivită, o situație fericită și un moment de aducere aminte, cu drag, peste ani. Este ediția a VII-a și asta spune mult despre domnul primar, despre colaborarea noastră! Sperăm să avem și ediția a VIII-a, și a IX-a, și multe altele, dacă bunul Dumnezeu și sănătatea ne vor îngădui!“, a afirmat, în deschiderea evenimentului, profesoara Mirela Milea Nica.

În concurs au intrat peste 500 de copii, reprezentând formații de dans din județele Suceava, Botoșani, Iași, Galați, Tulcea, Brăila, Teleorman, Buzău, Vrancea.  Ei au participat, pe categorii de vârstă, la următoarele secțiuni: Latino Show; Balet; Majorete; Dans standard; Dans modern; Dans cu obiecte; Fantezie coregrafică; Dans sportiv; Dans de caracter (Kalinca, Rusesc, Țigănesc); Dans popular; MTV Comercial; Show dance; Dans contemporan; Musical; Dans acrobatic; Dans  Street;  Dans tematic; Alte genuri coregrafice (Folclor stilizat, Rock’n’roll).

„Ca în fiecare an, atât eu, personal, cât şi Primăria Orașului Panciu,  am sprijinit cu drag organizarea acestui concurs, în care sportul și dansul își dau mâna pentru a ne oferi un spectacol de excepție! Vă urez mult succes! Depășiți-vă emoțiile și demonstrati-vă pregătirea, munca și talentul! Fiți cei mai buni și bucurați-i pe toți cei care vă susțin și vă încurajează:  profesori, părinți, colegi, prieteni!“, le-a transmis participanților primarul Iulian Nica.

Juriul a fost alcătuit din: Ştefan Dimitriu (președinte), Robert Valentin Catargiu și Ionuț Alexandru Popa.

Câștigătorii fiecărei secțiuni au fost recompensați cu trofee, medalii și diplome, de către primarul Iulian Nica. Trofeul competiției a revenit echipelor de la Cercul Militar Brăila.

„Felicit participanții care au venit în număr foarte mare din județele țării! Le mulțumesc părinților pentru răbdare și pentru că și-au susținut copiii! Mulțumesc juriului și, nu în ultimul rând, îi mulțumesc doamnei Mirela Nica, pentru faptul că și anul acesta a reușit să organizeze aici, la Panciu, împreună cu noi, ediția a VII-a a Concursului Național de Dans! Vă așteptăm pe toți și la edițiile următoare!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu