marți, martie 19, 2024
AcasăMondenFOTO Chef Patrizia a pregătit meniul unei nunți la Suraia

FOTO Chef Patrizia a pregătit meniul unei nunți la Suraia

Patrizia Paglieri, cunoscută mai ales în urma participării la emisiunea de televiziune Masterchef, circulă foarte mult prin țară. În ultimul an, ea și-a creat o legătură specială și în Vrancea, cu o firmă de catering. Chef Patrizia participă și la evenimente de familie sau corporatiste. Un astfel de eveniment a avut loc sâmbătă noapte, la Suraia. Chef Patrizia a pregătit, împreună cu echipa sa, un meniu special pentru o nuntă organizată la restaurantul Aurora, din comuna Suraia. Tinerii miri Alina și Mircea Lazăr, alături de câteva sute de invitați, s-au delectat cu preparate speciale pregătite de chef Patrizia. Printre acestea s-au numărat: pandișpan de spanac cu cremă de brânză și nuci, piept de pui cu smochine, canapele cu somon și chives, pate de ficăței de pui cu gelatină aromatizată, ton în crustă de susan cu reducție de soia și cremă de pere confiate cu garnitură sparanghel și morcov, mușchi de porc cu reducție de oțet balsamic și rozmarin cu garnitură de cartofi gratinați la cuptor cu fontina. Nuntașii s-au arătat încântați de preparate și s-au înfruptat cu poftă și încredere.


ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -

Cele mai citite

FOTO Chef Patrizia a pregătit meniul unei nunți la Suraia

Patrizia Paglieri, cunoscută mai ales în urma participării la emisiunea de televiziune Masterchef, circulă foarte mult prin țară. În ultimul an, ea și-a creat o legătură specială și în Vrancea, cu o firmă de catering. Chef Patrizia participă și la evenimente de familie sau corporatiste. Un astfel de eveniment a avut loc sâmbătă noapte, la Suraia. Chef Patrizia a pregătit, împreună cu echipa sa, un meniu special pentru o nuntă organizată la restaurantul Aurora, din comuna Suraia. Tinerii miri Alina și Mircea Lazăr, alături de câteva sute de invitați, s-au delectat cu preparate speciale pregătite de chef Patrizia. Printre acestea s-au numărat: pandișpan de spanac cu cremă de brânză și nuci, piept de pui cu smochine, canapele cu somon și chives, pate de ficăței de pui cu gelatină aromatizată, ton în crustă de susan cu reducție de soia și cremă de pere confiate cu garnitură sparanghel și morcov, mușchi de porc cu reducție de oțet balsamic și rozmarin cu garnitură de cartofi gratinați la cuptor cu fontina. Nuntașii s-au arătat încântați de preparate și s-au înfruptat cu poftă și încredere.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu