FOTO: Campioana Victoria Gugești încheie sezonul cu o victorie categorică

0
604

CSL Victoria Gugești a terminat en fanfare, la fel cum a început, sezonul 2022-2023 al Superligii Vrancei la fotbal. În ultima etapă a campionatului, echipa din Gugești și-a respectat statutul și s-a impus cu scorul de 9-0 (3-0) în fața echipei CSC Dumbrăveni. Golurile au fost marcate de Predoiu-3, Costin-2, Crăciun, Mihăilă, Ionescu și Isac câte unul. Astfel, Victoria Gugești a terminat sezonul cu maximum de puncte – 66 (22 de victorii din tot atâtea partide). A fost al doilea an consecutiv în care echipa gugeșteană devine campioană a județului. După încheierea meciului cu Dumbrăveniul, fotbaliștii și staff-ul tehnic au primit trofeul și medaliile de campioni din partea Asociației Județene de Fotbal Vrancea. La pauză, și juniorii 1 (U19) ai Gugeștiului au primit medaliile de campioni. De asemenea, a fost premiată și echipa de juniori B Viitorul Sihlea.

Meciul de astăzi a fost un antrenament util pentru gugeșteni, care mai au 3 jocuri importante în această lună. Mai întâi, pe 7 iunie, vor disputa finala Cupei României, faza județeană, cu CSM Adjud 1946, marea rivală din acest sezon. Apoi, pe 17 și 24 iunie, se vor juca meciurile barajului de promovare în Liga 3. Adversara echipei Victoria Gugești este campioana județului Constanța, CS Axiopolis Cernavodă, o echipă cu pretenții la promovare, pregătită de cunoscutul antrenor Petre Grigoraș.

 

Evenimentul de astăzi face parte din Proiectul ”Dezvoltarea Fotbalului din județul Vrancea/ Sportul pentru Toți”, proiect derulat de AJF Vrancea și CJ Vrancea.