luni, mai 27, 2024
AcasăActualitateFOTO Arturo Sandoval, primul recital la Festivalul de Blues

FOTO Arturo Sandoval, primul recital la Festivalul de Blues

Și a doua zi a Focșani Blues Festival, ce are loc, în acest an, la complexul ZagaZaga, a fost un succes. Recitalurile de ”încălzire” au fost după-amiază, la Hambar, în preambulul serii incendiare.

Seara mult așteptată a început cu Philipp Fankhauser. A urcat pe scenă, apoi, Kyla Brox. Cele două recitaluri au fost gustate și aplaudate de publicul dornic de muzică de calitate.

În fine, seara s-a încheiat cu reprezentația celebrului trompetist cubanez Arturo Sandoval, vedeta incontestabilă a Festivalului de Blues din acest an. Împreună cu formația sa, Arturo Sandoval și-a respectat statutul și renumele.

Astăzi, ultima zi a Focșani Blues Festival aduce reprezentații gratuite de la Hambar, între orele 16:00 și 18:00. Vor cânta și încânta Andrei Cerbu&The Crossroads și cunoscutul Mike Andersen, un prieten, deja, al celui mai important festival de blues din România. Seara de gală începe cu Julie Mayaya&Marius Pop Band. Julie Mayaya este câștigătoarea ediției a doua a celebrei emisiuni Vocea României. Urmează Mission Cimbalom Marius Popa. Ultimul recital îi aparține, și de această dată, lui Arturo Sandoval.

Reamintim că organizatorii asigură transport gratuit pentru cei care vor să urmărească spectacolele de la Focșani Blues Festival. Plecările se fac de la Patiseria Marco din Piața Obor, la ora 13:00, pentru scena de zi, și la ora 17:30, pentru scena principală. Plecările de la ZagaZaga spre Focșani sunt între orele 18:00-19:00 și, respectiv, între 23:00-00:00.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu