Fotbal: va veni un nou antrenor la CSM Focșani 2007?

0
2646

Luni, 23 ianuarie, se reunește lotul echipei de fotbal CSM Focșani 2007. Potrivit unor surse, reunirea fotbaliștilor focșăneni s-ar putea face sub îndrumarea unui nou antrenor principal. În mediul fotbalistic local se vorbește despre venirea antrenorului Ionuț Moșteanu la echipa focșăneană. Ionuț Moșteanu are 47 de ani și a antrenat, până acum, echipele FC Argeș și Foresta Suceava. De asemenea, a fost asistent manager la mai multe cluburi: CFR Cluj, FC Vaslui, Universitatea Craiova, Concordia Chiajna, CSMS Iași, Pandurii sau FC Argeș.

CSM Focșani 2007 nu are o situație foarte bună în Seria II din Liga 3. Chiar dacă este pe loc de play-off (locul 4, ultimul pentru calificarea în play-off), echipa focșăneană mai are de disputat 3 meciuri dificile în sezonul regulat: pe 11 martie, acasă, cu ACS Unirea Braniștea; pe 18 martie, în deplasare, cu CS Viitorul Ianca; pe 25 martie, acasă, cu CSM Râmnicu Sărat. În acest moment, CSM Rm. Sărat este liderul seriei, cu 36 de puncte. Urmează AFC Metalul Buzău, cu 32 de puncte, ACS Unirea Braniștea, cu 31 de puncte, CSM Focșani 2007, cu 30 de puncte, și Aerostar Bacău, cu 28 de puncte.

De la sfârșitul lunii octombrie, jucătorii focșăneni sunt antrenați de Adrian Toma. După numirea acestuia la cârma echipei s-a cunoscut o revigorare a jocului focșănenilor, care au obținut rezultate bune și încurajatoare până la pauza de iarnă. CSM Focșani 2007 a reușit, astfel, să revină pe loc de play-off. De aceea, eventuala numire a unui nou antrenor pentru ultimele 3 partide din sezonul regulat are o mare doză de risc. Pot apărea tensiuni interne, dificultăți de comunicare și alte aspecte neprevăzute (cei din mediul fotbalistic știu foarte bine acest lucru). La aceste riscuri se adaugă și o cheltuială suplimentară cu tot ceea ce înseamnă un nou antrenor, adus din afara județului (salariu mai mare, staff nou, cheltuieli zilnice, cazare etc). Orice cheltuială în plus trebuie să aibă o justificare substanțială, fiind vorba de bani publici. Mai ales acum, când primarul Cristi Misăilă le-a spus celor de la club că vrea să le aloce un buget de doar 7.000.000 lei pe anul în curs (mai puțin de jumătate din necesarul financiar anual al clubului sportiv al municipalității, cu toate secțiile). Dar se pare că se găsesc bani pentru satisfacerea unor orgolii sau interese, din moment ce administrația clubului s-a mutat în imobilul închiriat pe bulevardul Unirii din Focșani, deși Consiliul Local nu a fost de acord cu acest lucru.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPeste 400 de intervenții asupra urșilor, într-un an și jumătate / În 19 cazuri s-a impus uciderea animalului
Articolul următorULTIMA ORĂ Volei: victorie pentru junioarele Focșaniului