Fotbal feminin la Adjud, cu scop umanitar

0

Duminică se va diputa la Adjud o partidă de fotbal feminin din Cupa României. Meciul va începe la ora 14.00. Cele două echipe care se vor înfrunta sunt din județul Bacău: AFC Onești și Măgura Pisicile Roșii Bacău. Jucătoarele, antrenorii, oficialii au hotărât ca această partidă să e dispute pe stadionul din municipiul Adjud, localitate apropiată de comuna Păunești, unde locuiește coechipiera lor, Georgiana Onea. Aceasta a fost diagnosticată de curând cu o boală foarte gravă iar toți cei care o cunosc vor să o ajute. Georgiana Onea va fi pe teren pentru câteva minute, în calitate de căpitan al echipei AFC Onești, iar toți cei care vor dori pot face donații în sprijinul Georgianei.

”Viața e o Minune. Georgiana e o Minune

Pisicile Roșii sunt alături de Georgiana Onea și suntem siguri că rugăciunile ei sunt ascultate întodeuna. Suntem în apropierea Sărbătorii Crăciunului aducătoare de bucurie. Dar, cu toată bucuria acestei sărbători, în lume există și suferinţă. Și totuși, cu Credință, Dragoste de Dumnezeu și Iubire față de semenii noștri, Bucuria va dăinui din nou. Este suficient să ne gândim la suferinţa unei copile de 17 ani, Georgiana Onea, jucătoare de fotbal feminin, afectată de boala secolului.
Georgiana se va face bine, dar are nevoie de 22.000 de euro pentru a primi sprijin medical. În semn de solidaritate cu Georgiana, meciul din Cupa României, din 26 noiembrie, contra echipei ei – AFC Onești, Pisicile Roșii vor face deplasarea la Adjud, jocul fiind organizat de municipalitatea locală. Georgiana e de loc din Păunești, localitatea din apropierea Adjudului. Lovitura de începere a meciului din Cupa României va fi dată de către Georgiana, iar cei care vor dori vor putea face donații pentru ca Geo să se poată întoarce pe teren.

Băcăuanii, și nu numai, care doresc să o ajute pe Georgiana pot dona în contul RO69BTRLRONCRT0424008501, cont deschis pe numele mamei sale, Onea Mariana Lacramioara.

Viața e o minune, iar tu ești o minune, Georgiana!

Pisicile Roșii sunt alături de tine.”, au scris pe Facebook jucătoarele echipei Măgura Pisicile Roșii Bacău.