Fostul primar din Tulnici, șef la Tabăra Gălăciuc

0
98

Tabăra Gălăciuc are un nou administrator. Acesta este Valentin Bîznă, fost primar al comunei Tulnici. Valentin Bîznă a condus Primăria Tulnici în perioada 2011-2016. Acesta a câștigat concursul organizat la mijlocul lunii mai iar la sfârșitul lunii a preluat postul de administrator. Concursul s-a dat la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, fiind singurul candidat pentru postul de administrator al Taberei Gălăciuc.

”În luna mai am organizat concurs pentru ocuparea a 5 posturi vacante: 4 la Tabăra Gălăciuc și unul la Direcție. Nu mai aveam administrator la tabără de acum un an. Sunt multe lucruri de făcut la Gălăciuc, chiar în această perioadă efectuăm lucrări de renovare și modernizare atât a complexului central cât și a cabanelor”, ne-a declarat Daniel Gongu, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret.

Valentin Bîznă: „Ne dorim să ridicăm standardul taberei și să asigurăm servicii de calitate”

Noul administrator susține că are multe de făcut pentru a dezvolta Tabăra Gălăciuc. ”Am început direct cu lucrările de renovare și modernizare, montăm parchet, gresie, zugrăvim. Suntem, acum, la complexul central și, în funcție de fondurile avute la dispoziție, trecem și la cabane. Ne dorim să ridicăm standardul taberei și să asigurăm servicii de calitate”, ne-a spus Valentin Bîznă. Tabăra Gălăciuc este singura unitate funcțională de acest gen din Vrancea. Aceasta are o capacitate de cazare de 246 de locuri.