joi, mai 30, 2024
AcasăFocsaniFostul președinte al PNL Focșani, Nicu Tănase, vrea să candideze la Primăria...

Fostul președinte al PNL Focșani, Nicu Tănase, vrea să candideze la Primăria Focșani

Fostul președinte al PNL Focșani, Nicu Tănase, și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Focșani. Nicu Tănase ar vrea să candideze ca independent, dar să beneficieze și de sprijin din partea formațiunilor politice de dreapta. Nicu Tănase s-a retras din prim-planul vieții politice după ce a fost demis de la șefia organizației PNL Focșani, pe data de 7 martie a.c. Fostul lider al PNL Focșani susține că este nevoie de coagularea forțelor de dreapta pentru ca PSD să fie învins la alegerile locale din 9 iunie. ”Intenționez să-mi depun candidatura la Primăria Focșani. Sper că cetățenii serioși și responsabili să fie alături de mine. Trebuie să salvăm Focșaniul de PSD. Nu poate câștiga niciun partid, singur, în fața PSD acum: nici PNL, nici AUR, nici Alianța Dreapta Unită. Eu pot fi o soluție pentru a aduna voturile non-PSD. Este nevoie de o coaliție locală pentru a câștiga alegerile în municipiul Focșani.”, a explicat Nicu Tănase în cadrul unei conferințe de presă.

Nicu Tănase a făcut referire și la decizia PNL Vrancea de a-l demite din fruntea PNL Focșani. ”De ce dizolvăm organizația Focșani chiar în preajma alegerilor? Nu se vrea câștigarea alegerilor, sunt înțelegeri pe sub masă, pentru ca unii să câștige la masa roșie. Lucrurile evoluează spre rău în PNL. Concluzia mea este că, acum, nimeni nu vrea să-l dea jos pe actualul primar.”, a declarat fostul președinte al PNL Focșani.

Nicu Tănase nu a demisionat din PNL, dar, după acest anunț, ar putea fi exclus din partid. Nu se știe, deocamdată, dacă va fi susținut de vreun partid pentru a fi candidat la Primăria Focșani.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu