Focșani: autoturism cu plăcuțe de înmatriculare ale altei mașini, expirate de o lună

0

Polițiștii rutieri din Focșani au depistat în trafic un autoturism cu plăcuțe de înmatriculare „împrumutate” de la altă mașină, și acestea expirate, informează IPJ Vrancea:

La data de 30 noiembrie a.c., ora 08.10, pe strada Vrancei din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 51 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având aplicate plăcuțe de înmatriculare ce aparțineau unui alt autoturism. De asemenea s-a mai stabilit faptul că autoturismul depistat avea numerele de înmatriculare expirate din data de 11 noiembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Evenimente rutiere
La data de 29 noiembrie a.c., orele 13.40, pe strada Mitropolit Varlaam din municipiul Focșani, un tânăr de 27 ani, din municipiul Ploiești a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 30 noiembrie a.c., orele 02.20, pe bdl. Unirii din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr de 27 ani, din municipiul Arad, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)