joi, iulie 18, 2024
AcasăEconomicFocșăneanul Cătălin Profir, printre cei mai buni tineri manageri din țară

Focșăneanul Cătălin Profir, printre cei mai buni tineri manageri din țară

Ziarul Financiar a întocmit o listă cu 100 de tineri manageri și antreprenori de top din România, ”care merită urmărit în 2023”. Printre aceștia se numără și focșăneanul Cătălin Profir, co-fondator și președinte al companiei Encorsa. Cătălin Profir are 37 de ani și este absolvent al Universității ”Al. I. Cuza” din Iași (specializarea informatică). În prezentarea de pe site-ul oficial al companiei se spun următoarele:

”Cu peste 10 ani de consultanță în domeniul tehnologiei și peste 50 de proiecte implementate cu succes, echipa Encorsa aduce o nouă abordare în piața serviciilor de automatizare și low-code – Angajatul Digital.

Encorsa este un partener de transformare digitală și simplificare a proceselor operaționale ale unei companii prin implementarea de tehnologii de atutomatizare precum low-code și no-code, roboți RPA și asistenți virtuali de tip chatboți dotați cu inteligență artificială (AI). Transformarea digitală în Industria 5.0 este mai mult decât despre automatizare și eficientizare, este despre integrarea unei abordări umane cu procese de business inteligente. Consultanții noștri sunt specializați în a reconstrui procesele de business într-un mod sustenabil, utilizând ultimele inovații tehnologice în acest sens.

Encorsa aplică principii din Design Thinking pentru a propulsa tehnologic atât companii din România, cât și din alte țări precum SUA, Marea Britanie sau Germania. Misiunea noastră este de a simplifica viața oamenilor din business prin intermediul tehnologiei.”


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu