joi, iulie 18, 2024
AcasăActualitateFirma care câştigă "Oprişalioanele" şi Bachus-urile nu are aparatură de sunet şi...

Firma care câştigă „Oprişalioanele” şi Bachus-urile nu are aparatură de sunet şi lumini! De fapt, nu are nimic în patrimoniu!

infinity1

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a tocat sute de mii de euro din banii publici pe o firmă care nu are NICI UN OBIECT PROPRIU ÎN PATRIMONIUL SOCIETĂŢII! Potrivit unei adrese solicitate de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului privind istoricul firmei SC Infinity Sound SRL, societatea are zero lei la secţiunea Patrimoniu, ceea ce înseamnă că nu deţine nici un fel de aparatură necesară pentru organizarea de spectacole, cu atât mai puţin show-uri grandioase marca Marian Oprişan. Cu atât mai mult cu cât cerinţele impuse de Consiliul Judeţean pentru Revelion sau Bachus sunt următoarele:

„Prestatorul va asigura, pe scenă, decor personalizat, sunet, lumini, back-line, 9 ecrane LED, podiumuri exterioare personalizate sub formă de ciorchine, cu ieşire în infinity2public, cort spate scenă, SKY LIGHT, lasere, maping şi proiecţii arhitecturale, lumini arhitecturale, 2 generatoare şi motorină, macara, transport, KIT – TV, camere full HD, camere GOpro Hero 4, live action, dronă telecomandată cu camere HD, asistenţă tehnică pe toată durata desfăşurării concertelor (maxim 4 zile)”.

Oprişan nu „serveşte” Revelioanele pe care toacă sute de mii de euro. Nopţile dintre ani le petrece în străinătate

infinity3Pentru „vrâncenii lui iubiţi”, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea organizează revelioane la care, însă, nu participă. De mulţi ani, baronul de Vrancea nu a mai fost prezent în judeţ în noaptea dintre ani, el preferând străinătatea. Cu toate acestea, la câţi bani câştigă veşnicul prezentator Octavian Ursulescu, acesta nu ezită să-i mulţumească de câteva ori pe seară pentru evenimentul organizat în noaptea dintre ani.

Firma „Oprişalioanelor” şi-a redus angajaţii an de an, de la 5, la 3

Potrivit aceleiaşi adrese de la ONRC, societatea care câştigă sute de mii de euro bani publici din generozitatea lui Oprişan şi-a redus numărul de angajaţi în ultimii 3 ani,infinity4 ajungând la doar 3. Astfel, la sfârşitul anului 2012, firma avea 5 angajaţi, în 2013 – 4 salariaţi, iar în 2014 – doar 3. Este greu de crezut că, fără subînchiriere, această firmă ar reuşi să organizeze Oprişalioanele grandioase cu doar 3 angajaţi şi fără nici un fel de aparatură de sunet şi lumini. Se pune întrebarea: de ce această firmă este aleasă an de an, în condiţiile în care există firme cărora li se subînchiriază serviciile prestate? Ca să se piardă urma banilor sau din „prietenie” cu patronul firmei, Nicuşor Blejan? infinity5


ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu