Final de sezon pentru sportivii ACS Odobești-Secția moto, cu noi rezultate foarte bune

0
591

În weekend-ul trecut, Clubul Sportiv ACS Odobești-Secția moto a participat la ultima etapă din campionatul Național Enduro-Cross 2022, cu rezultate foarte bune:
-Locul 1 – Onisim Strâmbu categoria ATV-C;
-Locul 2 – Adrian Chiciu Quad C;
-Locul 3 – Alexandru Tudor categoria Quad Pro.
Au fost 10 etape naționale organizate în diferite zone din România, locuri foarte frumoase, prin organizarea acestor competiții sportive se poate promova zona, orașul, comuna, județul pentru că aici participă piloți, mecanici din toată țara. De aceea am optat și noi, ca și club, împreună cu sprijinul necondiționat al Primăriei Odobești, am reușit să organizăm etapă în Enduro-Cross în orașul viilor domnești – Odobești.
Pe plan sportiv, clubul nostru a avut un an extraordinar, așteptăm cu nerăbdare rezultatele finale de la Federația Română de Motociclism. Am demonstrat și în acest an competițional, prin rezultatele obținute la toate categoriile (Quad/Atv/Moto/SSV / Drag Race/Moto viteză pe circuit), că suntem cel mai puternic și complet club din Moldova. (sursa: prof. Georgian Mocanu, președintele clubului sportiv ACS Odobești-Secția moto)