Festivalul ”Classic for Teens”, un proiect artistic și educativ, dedicat tinerilor / Evenimente culturale în Focșani, până pe 2 octombrie

0
372
Astăzi a avut loc conferința oficială de deschidere a Festivalului ”Classic for Teens”, ce va avea loc la Focșani între 22 septembrie și 2 octombrie. Au participat oficialii Consiliului Județean Vrancea, reprezentanți ai Primăriei Focșani, oameni de cultură, organizatori, artiști, voluntari și elevi. Festivalul, ajuns la ediția a treia, este realizat cu susținerea și finanțarea Consiliului Județean Vrancea în cadrul programului dedicat ong-urilor. Evenimentul cuprinde concerte de muzică clasică, expoziții de artă plastică, masterclass de perfecționare muzicală și ateliere de pictură, cu artiști invitaţi din Austria, Franța, Italia, Republica Moldova și România. ”Susținem educația și investim în educația copiilor! Acest festival este un eveniment de înaltă ținută, realizat din dorința de a avea copii educați, pentru ca arta, ca mod de viață, să pătrundă în universul lor. Consiliul Județean Vrancea alocă fonduri pentru susținerea eficientă a educației, iar pentru un viitor strălucit al copiilor este importantă identificarea și promovarea talentelor, astfel încât să deschidem drumul tinerilor pentru o carieră strălucită.”, a declarat președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma.
În această seară, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Municipal ”Mr. Gh. Pastia”, vor evolua artişti de anvergură internaţională, precum soprana Rodica Vică, violonista Clara Cernat şi pianistul Thierry Huillet, sub genericul Romanian Music Journey. Evenimentul va fi prezentat de jurnalistul și muzicologul Luminița Arvunescu.

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentFost fotbalist al Focșaniului, numit președinte al Secției de fotbal a CSM Focșani 2007
Articolul următorDGASPC Vrancea mai angajează asistenți maternali