Festival de folk, la Zaga Zaga, în luna mai

0
798

Satul de vacanță din complexul de agrement Zaga Zaga va zădui, în perioada 20-21 mai, Zaga Zaga Folk Festival. La festival vor fi prezente nume importante ale folkului românesc. Recitalurile vor avea loc în zona ”Vama – La Camioane”. Programul concertelor este următorul:

-Vineri, 20 mai: Mircea Baniciu & Band; Dorin Andone, Teo Boar & Vlady Cnejevici – „Sunt un frate tânăr” – spectacol de muzică și poezie în memoria lui Florian Pittiș; Florin Grăjdeanu.

-Sâmbătă, 21 mai: Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă – „Mergem toți într-o barcă” – concert special; Dinu Olărașu; Ducu Bertzi.

Biletele sunt în valoare de 120 de lei (presale, până pe 15 mai) și 150 de lei (din 16 mai). Copiii cu vârsta de până în 10 ani au accesul gratuit. Organizatorii anunță foc de tabără și surprize în timpul festivalului. De asemenea, pentru cei care vor să se cazeze în complexul Zaga Zaga în weekend-ul 20-22 mai, este pregătită o ofertă specială.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentBanii publici pentru concerte, mărul discordiei în Consiliul Local Focșani. Primarul aseamănă concertele pe bani publici de la Focșani cu evenimentele private de pe litoral
Articolul următorTineri din Adjud, amenințați cu cuțitul și tâlhăriți în parcarea unui supermarket