Federația Italiană de Ciclism mulțumește polițiștilor vrânceni pentru recuperarea bicicletelor de competiție, furate din Franța

0
288

Federația Italiană de Ciclism le mulțumește polițiștilor români și tuturor celor care au contribuit la identificarea persoanelor care au furat bicicletele de concurs ale naționalei italiene și, de asemenea, la recuperarea bicicletelor. Acestea au fost găsite în județul Vrancea, din 22 de biciclete furate din Franța fiind vândută doar una. ”Mulțumim Pinarello și poliției, francezilor, românilor și italienilor. Un mesaj social care ajută la rezolvarea unui caz. Pe lângă munca deosebită a Poliției Române și Franceze, de fapt, pentru soluționarea cazului privind pista națională de biciclete furate la Roubaix și găsite la Vrancea, a avut de fapt un rol important în recuperarea rafinăriei Th. Compania Pinarello. Un anunț web, realizat de compania Trevigian, care a ajuns la 1.800.000 de oameni, pe diverse profiluri sociale, și care a fost distribuit de zeci de mii de ori de urmăritori, și de mass-media tradițională, contribuind astfel la crearea unei rețele internaționale informaționale care a văzut mediatizarea constantă a cazului. Federația îi mulțumește sincere lui Pinarello, că și cu această ocazie a fost mai mult decât un partener instituțional, Poliția Română că a acționat prompt și celei franceze care i-a arestat pe cei 2 autori ai furtului material.”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Federației Italiene de Ciclism. În urmă cu câteva zile, bicicletele au fost predate italienilor.
La rândul său, inspectorul șef al IPJ Vrancea, Remus Nica, a mulțumit pentru aprecieri. ”Vă mulțumim pentru aprecieri! Ne bucurăm că am reușit recuperarea bicicletelor și acestea au ajuns cu bine în posesia cicliștilor din Italia! Vă urăm mult succes în toate competițiile viitoare!”, a răspuns, tot pe Facebook, șeful Poliției Vrancea.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!