Februarie, luna adunărilor populare în Cîrligele

0
161

La fiecare început de an, mai precis în luna februarie, Primăria Cîrligele organizează adunări populare în toate satele componente ale comunei. Primarul și funcționarii primăriei se întâlnesc cu localnicii cărora le prezintă proiectele pe anul în curs și problemele de interes cetățenesc. La rândul lor, oamenii ridică diverse probleme și cer lămuriri și explicații din partea autorităților.

cirligele 1”Aceste adunări cetățenești au un rol foarte important. Le vorbim oamenilor despre bugetul local, despre investiții și proiecte cu fonduri europene. Abordăm aspecte curente ce țin de gospodărirea comunei, de salubrizare, drepturile și obligațiile fiecăruia, noutăți legislative, subvenții etc. Le explicăm toate acestea oamenilor iar cetățenii vin și cu alte probleme pe care încercăm să le clarificăm și să le rezolvăm”, ne-a declarat primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu.

Ieri, în prima duminică a lunii februarie, a avut loc adunarea populară în Căminul Cultural din satul Cîrligele. Urmează că în celelalte zile de duminică să se țină astfel de adunări cu cetățenii din satele Blidari, Bonțești și Dălhăuți.