Facturi ale investițiilor prin PNDL, decontate de Ministerul Lucrărilor Publice, pentru 12 localități din județ

0
229

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a achitat, astăzi, alte facturi ale lucrărilor derulate de administrațiile locale prin PNDL. Banii s-au alocat după verificările din teren. ”De la începutul acestui an, am efectuat plăți în valoare de aproape 2 miliarde de lei pentru proiecte derulate pe PNDL 1 și PNDL 2 în localități din întreaga țară. Astăzi, 14 mai, au fost achitate solicitările la plată pentru 293 de obiective, cu o valoare de 190 milioane lei. Fac precizarea că această sumă este aferentă solicitărilor depuse de UAT-uri până la data de 10 aprilie, după ce au fost verificate de ISC și Corpul de Control. Beneficiarilor din întreaga țară le transmit că pot continua lucrările, în regim de protecție anti-COVID, cu maximă seriozitate, pentru că MLPDA dispune de fonduri pentru a face plățile”, a spus ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan.

Din Vrancea, în această etapă au intrat 12 unități administrativ-teritoriale. Totalul facturilor decontate astăzi a depășit 3,8 milioane de lei. În tabelul de mai jos se găsesc localitățile și valorile achitate astăzi de MLPDA.

De asemenea, la sumele din tabelul de mai sus, mai trebuie adăugată și decontarea unei facturi de 228.366,90 lei, în contul unor lucrări efectuate în comuna Ruginești.