EXCLUSIV Revelion în Piața Unirii cu Clejani, Ursulești și artificii care costă zeci de mii de euro

0
633

Vrancea 24 a aflat, în exclusivitate, cine sunt artiștii care vor concerta la Focșani, în Piața Unirii, în noaptea de Revelion, la cel mai scump spectacol de până acum. Conform contractului încheiat între Ansamblul folcloric Țara Vrancei şi SC INFINITY SOUND SRL programul va cuprinde recitaluri ale unor artişti români și artişti internaţionali , dar și un spectacol pirotehnic multimedia.
Programul cuprinde:
– Recital extraordinar VOLTAJ
– Recital LORA
– Recital extraordinar VIORICA şi IONIŢĂ – Taraful de la Clejani
– Recital extraordinar ROCK-ON
– Prezentatori Adelina Pestritu şi Octavian Ursulescu
Pentru toți acești artiști, Țara Vrancei plătește 422.468 de lei, ceea ce înseamnă mai mult de 60.000 de lei de fiecare artist, o sumă colosală dacă raportăm la onorariile pe care le primesc aceeași artiști la spectacolele din alte părți ale țării.

“Pachetul de 4 artişti români cu recitaluri a câte 40 minute fiecare , 1 artist internaţional cu recital de 60 minute , prezentatorii , transportul intern şi internaţional, cazarea şi masă pentru artiştii romani , internaţionali, prezentatori , are valoarea de 422.468 lei cu TVA”, se arată în răspunsul oferit redacției Vrancea 24 de directorul Ansamblului Țara Vrancei.

Totodată, în costurile de 495.256 de lei aprobate de Consiliul Local Focșani este inclus și spectacolul pirotehnic multimedia format din artificii de cer , lasere de mare putere şi lumini inteligente , cascada artificii pe clădiri , flăcări FX , show-ul sincronizat de sunet şi lumina.
Valoarea acestui spectacol pirotehnic , asistenta tehnică , transportul echipei tehnice şi a echipamentului , cazarea echipei tehnice , au valoarea de 72.788 lei cu TVA .

O altă componentă a spectacolului de Revelion din Piața Unirii este ținută deocamdată la secret. Consiliului Județean Vrancea i-a asigurat Centrului Cultural Județean o finanțare de 700.000 de lei, pentru spectacolul de Revelion.