Evenimentul „Mausolee pe bicicletă” susține campania „Cumințenia Pământului”

0
303

Evenimentul sportiv ”Mausolee pe bicicletă” este organizat în data de 17 septembrie 2016 cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului și își propune să popularizeze, în rândul comunității de bicicliști din România, mausoleele eroilor neamului din județul Vrancea și patrimoniul imaterial local din comuna Soveja.

Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea, Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Județean Vrancea, în parteneriat cu Asociația ”Velo Power”, organizează cea de-a doua ediție a acestui eveniment, care se bucură, de asemenea, de sprijinul Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei”, al Muzeului Vrancei și al Primăriei Soveja.

În cadrul celei de-a doua ediții a traseului cultural ”Mausolee pe Bicicletă”, organizatorii propun participanților să pedaleze și pentru susținerea campaniei ”Cumințenia Pământului”. Înscrierea acestora nu este în niciun fel condiționată de donația către Cumințenia Pământului, însă cei care vor face o donației de minimum 25 lei în cadrul campaniei www.brancusiealmeu.ro/#doneaza vor primi, gratuit, un kit de participant, care conține un calendar 2017 format A3, o cană și un suport de cană.

Toți cei care doresc să se alăture evenimentului și să pedaleze 120 km pe traseul Mausoleul Eroilor Mărășești-Mausoleul Eroilor Soveja, sunt invitați să se înscrie la eveniment până pe data de 12 septembrie 2016, ora 18:00, prin trimiterea unui e-mail la adresa monumenteinvrancea@gmail.com, care să conțină următoarele informații: nume și prenume, vârstă, localitate de domiciliu, numărul de telefon al participantului.

Detalii suplimentare la adresa: www.facebook.com/events/1682542275405158