Evenimentele sportive și artistice la care vor fi prezenți jandarmii vrânceni în acest sfârșit de săptămână

0
131

Jandarmii vrânceni vor fi la datorie și în acest sfârșit de săptămână astfel încât, indiferent că este vorba de competiții sportive sau evenimente cultural – artistice, manifestările să se desfășoare în condiții de siguranță. Astăzi, 8 septembrie a.c, cadrele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea asigură măsurile de ordine și siguranță publică, pe stadionul Milcovul din municipiul Focșani, unde se va desfășura partida de fotbal din cadrul competiției Liga 3 dintre echipele CSM Focșani 2007 – ACS Voința Limpeziș.

De asemenea, jandarmii vrânceni vor fi la datorie și duminică, 10 septembrie, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale, alăturându-se participanților la Festivalul Folcloric „Focul Viu” desfășurat în amfiteatrul comunei Andreiașu de Jos și participanților la manifestarea cultural artistică organizată la Muzeul Satului Vrâncean din Crângul Petrești. Totodată, pe timp de zi și de noapte, jandarmii vor acționa în cadrul echipajelor independente sau în sistem integrat, împreună cu polițiștii vrânceni, în zonele aglomerate, pentru siguranța cetățenilor.

Pentru a avea parte de un sfârșit de săptămână în siguranță și lipsit de evenimente neplăcute, jandarmii vrânceni le recomandă persoanelor participante la evenimentele ce urmează a avea loc, să respecte indicaţiile şi îndrumările forțelor de ordine și măsurile stabilite de organizatori, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de obiectele personale. În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, sau dacă aveți nevoie de ajutor, solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente, sau apelați numărul unic de urgență 112. (IJJ Vrancea)