Evenimentele la care vor fi prezenți jandarmii vrânceni în acest weekend

0
299

Jandarmii vrânceni vor fi la datorie și în acest weekend, astfel încât competițiile sportive și manifestările cultural–artistice să se desfășoare în condiții de siguranță. Vom fi prezenți, alături de dumneavoastră, pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică, la următoarele evenimente și competiții sportive:
– Festivalul tradițional „Toamna Odobeșteană” ce va avea loc în orașul Odobești;
– Partida de handbal masculin din cadrul competiției Liga Zimbrilor dintre CSM Focșani 2007 și CSM Sighișoara, ce se va desfășura la Sala Sporturilor „Alin Moldoveanu” din municipiul Focşani;
– Partidele de fotbal din cadrul competiției sportive Superliga Vrancei, ce vor avea loc în localitățile Panciu, Golești și Bordeasca;
– Mausolee pe bicicletă – evenimentul ciclist care celebrează cultura și tradițiile din Vrancea.

Totodată, jandarmii vor acționa în cadrul echipajelor independente sau în sistem integrat, împreună cu polițiștii vrânceni, în zonele aglomerate, pentru siguranța cetățenilor.

Pentru a avea parte de un sfârșit de săptămână în siguranță și lipsit de evenimente neplăcute, jandarmii vrânceni le recomandă persoanelor participante la evenimentele ce urmează a avea loc, să respecte indicaţiile şi îndrumările forțelor de ordine și măsurile stabilite de organizatori, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de obiectele personale. În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, sau dacă aveți nevoie de ajutor, solicitați cu încredere sprijinul forțelor de ordine prezente, sau apelați numărul unic de urgență 112. (IJJ Vrancea)