Evenimente rutiere: Tamponare la Urechești, minor fără permis la Poiana Cristei

0
93

La data de 3 octombrie a.c., ora 19.30, polițiștii din Poiana Cristei au depistat pe DC 149 A în comuna Poiana Cristei, un minor în vârstă de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără să dețină permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 3 octombrie a.c., ora 23.50, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 42 ani, din comuna Buzescu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85, în interiorul localității Urechești, nu a păstrat o distanta suficientă față de auto care se deplasa regulamentar în fața sa, intrând în coliziune fata-spate cu acesta. În urma producerii evenimentului, a rezultat avarierea ambelor autovehicule. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru primul conducător auto și negativ pentru cel de-al doilea conducător auto.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 2 octombrie a.c., ora 15.20, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 39 ani, din comuna Corod, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85, pe raza localității Garoafa, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 11 septembrie a.c.,
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 2 octombrie a.c., ora 18.25, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat de 43 ani, din comuna Reghiu, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 2 octombrie a.c., ora 12.35, polițiștii focșăneni au fost sesizați că pe strada Cuza Vodă din municipiul Focșani la intersecția cu str. Republicii s-a produs un accident de circulație soldat cu victimă.
Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat faptul că un bărbat de 51 ani, din comuna Biliești, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Cuza Vodă, a accidentat ușor o femeie de 64 ani, din comuna Siliștea Crucii, județul Dolj, care era angajată în traversarea străzii pe marcaj pietonal.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 octombrie a.c., orele 09.00, pe DN2-E85, polițiștii din Urechești au depistat un bărbat de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un motoscuter neînregistrat și fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 octombrie a.c., orele 18.50, pe DJ 205C Vârteșcoiu, un bărbat de 41 ani, din municipiul București, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere reținut din data de 13 septembrie a.c.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 octombrie a.c., pe strada Nicolae Ioniță din orașul Odobești, a fost depistat un bărbat de 43 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

IPJ Vrancea