Evenimente pe drumurile din Vrancea

0
125
La data de 18 august a.c., ora 08.53, un bărbat, de 49 ani, din municipiul Moinești, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, la km 195+300m, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alt condus regulamentar de alt bărbat. Conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,19 mg/L alcool pur în aerul expirat. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporala ușoara a acestuia. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 18 august a.c., ora 08.53, un bărbat, de 38 ani, din comuna Tătăranu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23A, din direcția Focșani către Milcovul, la km 2+700 m, pe fondul consumului de alcool și al neatenției în conducere. a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturism. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru investigații medicale. Conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând prelevarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 18 august a.c., ora 21.00, un tânăr de 26 ani, din municipiul Piatra Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, din direcția Focșani către Buzău, în afara localității Urechești, a accidentat mortal un pieton de sex bărbătesc care a traversat drumul prin loc nepermis și fără să se asigure. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
La data de 18 august a.c., ora 20.00, un tânăr, de 20 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu lemn de foc pe DN 2N – Dumitrești, din direcția Chiojdeni către Bordești, la KM 37+300m, într-o curbă la dreapta, nu și-a asigurat încărcătura, un lemn din caroseria autoutilitarei căzând pe carosabil, lovind un de 12 ani, ce se deplasa în calitate de pieton, rănindu-l ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
La data de 19 august a.c., ora 04.25, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat de 46 ani, domiciliat în comuna Fitionești, în timp ce conducea un  autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză s-a întocmit dosar penal. (sursa: IPJ Vrancea)