Euro 2020 – se va desfășura sau nu?

0
459
Football player on field of stadium

Campionatul European de Fotbal Euro 2020, ce se va desfășura în perioada 12 iunie-12 iulie, este, fără putință de tăgadă, cel mai important eveniment fotbalistic al anului de pe Batrânul Continent. Atunci când spunem Campionat European de Fotbal 2020, spunem aproape automat și pariuri Euro 2020. Da, aceasta e situația, la evenimentele sportive grandioase, pariurile sportive capătă și ele amploarea cuvenită.

Este foarte important să punem accent pe un management inteligent al banilor și pe o strategie potrivită de pariere, pentru că meciurile de la Euro 2020 se anunță a fi pline  de adrenalină și ne putem lăsa duși de val foarte ușor.

Dacă am hotărât care este bugetul dedicat pariurilor sportive pe timpul desfășurării Euro 2020, este vital sa îl respectăm cu strictețe. Altfel, această pasiune ne poate aduce necazuri, pentru că granița dintre chibzuință și nesăbuință este foarte șubredă. De aceea, pentru perioada Euro 2020 vă îndemn la disciplină și responsabilitate, sunt ingrediente ce nu pot lipsi din profilul unui parior ce se respectă.

Meciurile de la Euro 2020 vor naște, cu siguranță, pasiune și chiar patimă printre suporteri. Asta pentru că Euro 2020 va alinia la start cele mai titrate naționale de fotbal din Europa, de la campioana mondială în exercițiu, Franța, la multiplele campioane mondiale Germania și Italia și campioana europeană en-titre, Portugalia, condusă de Cristiano Ronaldo.

Din păcate, sunt temeri destul de întemeiate că Euro 2020 nu se va putea desfășura în condiții optime. Formatul jubiliar al acestui Campionat European presupune desfășurarea meciurilor în 12 orașe din 12 țări de pe continent, inclusiv București. Să ne gândim însă că Italia, Spania, Franța și chiar Germania sunt afectate deja de noul virus apărut în China, Covid-19. Iar Roma, Madrid, Paris sau Munchen sunt orașe care ar trebui să găzduiască meciuri de la Euro 2020. Campionatul de fotbal al Italiei, țara cea mai infectată de virus, este suspendat pentru câteva săptămâni, iar în alte țări meciurile se joacă, deocamdată, cu porțile închise. Până la urmă, oprirea răspândirii virusului și neutralizarea lui sunt cele mai importante obiective și grija față de viețile oamenilor este vitală în competițiile sportive.

Sigur că epidemia de Coronavirus poate pune sub semnul întrebării desfășurarea Euro 2020.  Se spune însă că acest virus nu e rezistent la temperaturi de peste 20 de grade Celsius și îmi exprim speranța, alături de toți fanii fotbalului că acest virus perfid nu ne va putea lua bucuria fotbalului.

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor. (advertorial)