Elevii şi profesorii din Panciu, premiaţi în cadrul galelor olimpicilor liceelor

0
205

Miercuri, 14 iunie 2017 și joi, 15 iunie 2017, primarul Iulian Nica  i-a premiat pe elevii Liceului Teoretic „Ioan Slavici“ și ai Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza“ din Panciu, care s-au remarcat prin rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare desfășurate pe parcursul anului școlar 2016-2017. Festivitățile au avut loc în cadrul edițiilor aniversare ale „Galelor Olimpicilor“, evenimente organizate de Primăria Orașului Panciu și găzduite de Casa de Cultură „Mihai Eminescu“.

            „Se împlinesc 10 ani de când Primăria Orașului Panciu îi premiază pe cei care au reprezentat cu cinste școlile în care învață și comunitatea locală! 10 ani în care elevii celor două licee și-au îmbogățit palmaresul personal, dar și pe cel al instituțiilor în care învață, cu rezultate de excepție, care le-au încununat orele de studiu, eforturile și sacrificiile!  De 10 ani, cei mai buni dintre cei buni sunt aplaudați la scenă deschisă și recompensați pentru rezultatele lor! Autoritatea publică locală le mulțumește, în egală măsură, elevilor, profesorilor, dar și părinților, pentru munca depusă pe parcursul unui an de învățământ“, a declarat primarul Iulian Nica.

            La „Galele Olimpicilor“ s-au acordat atât premii individuale, cât și premii pentru grupuri sportive și artistice.

            În anul școlar 2016-2017, bilanțul Liceului Teoretic „Ioan Slavici“ a fost de 176 de premii, pentru care, miercuri, 14 iunie 2017, elevii au fost recompensați cu diplome de onoare și bani. De asemenea, au fost premiate echipele de handbal de fete și băieți, Trupa de Teatru „Protha“, Trupa de Cheerleading „Eagles“ și colectivul redacțional al revistei „ACTUALIS“.

            La „Gala Olimpicilor Liceului Tehnologic Al. I. Cuza“ de joi, 15 iunie 2017, au urcat pe scenă, pentru a-și ridica diplomele de onoare și premiile în bani, 252 de elevi de la ciclul primar, cărora li s-au alăturat 28 de la ciclul gimnazial, echipele de minifotbal baieți – ciclul primar, minifotbal baieti – gimnaziu, handbal fete – gimnaziu, minihandbal gimnaziu, echipajele participante la concursurile „Mascota SNAC“ (ciclul primar și gimnaziu), „Știu și aplic“, „Cu viața mea, apăr viața“, Grupul Folcloric „Româncuțele“, Ansamblul Folcloric „Nuța Ghețu“ și Grupul „Mlădițe păncene“.

            Premiați au fost, de asemenea, profesorii și personalul nedidactic al celor două licee. Primarul Iulian Nica le-a oferit diplome de excelență și cadouri.

            „Vreau să vă mulțumesc pentru tot și să vă asigur de faptul că Primăria Orașului Panciu a fost, este și va fi, în continuare, alături dumneavoastră! Că vom face tot ce ne va sta în putere să beneficiați de cele mai bune condiții de studiu. Că vom investi, în continuare, în educația și în viitorul copiilor noștri! Vă felicit pentru toate rezultatele obținute în acest an școlar! Ele demonstrează că avem nu doar elevi buni, dar și profesori cu vocație pedagogică, de care suntem mândri!“, a afirmat primarul Iulian Nica.

            Edilul-șef a primit, din partea celor două instituții de învățământ, diplome de excelență și plachete în semn de recunoaștere și apreciere a sprijinului acordat învățământului păncean, prin implementarea proiectelor de investiții și susținerea performanțelor la cel mai înalt nivel, obținute de elevi și profesori în anul școlar 2016-2017.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu