marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateEfective mărite de polițiști, pe teren, în minivacanța de Rusalii

Efective mărite de polițiști, pe teren, în minivacanța de Rusalii

În contextul minivacanței de Rusalii, acțiunile polițiștilor se vor concentra pe menţinerea unui climat de ordine, astfel încât acestea să se desfăşoare fără evenimente negative. În această perioadă, la nivelul județului Vrancea peste 750 de poliţişti vor acționa zilnic, pregătiți să intervină în cazul unor evenimente nedorite. Activitățile de prevenire și de combatere a faptelor ilegale vor avea loc în special în locurile aglomerate, în care se vor desfășura  evenimente publice, precum și în zona lăcașurilor de cult.

Principalele obiective ale echipajelor de poliție rutieră vor fi fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor grave de circulație. Pentru depistarea șoferilor care pun în pericol siguranța traficului, polițiștii rutieri vor acționa cu aparatele radar din dotare, dar și cu dispozitivele care semnalează consumul de alcool și de substanțe interzise la volan. Recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile rutiere și să aibă o conduită preventivă în trafic, ținând cont de condițiile de drum.

Efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea vor avea o prezență activă în stradă, pentru descurajarea comiterii de fapte ilegale, dar și pentru a putea interveni rapid în situații de pericol pentru cetățeni. Reamintim că, pentru eventuale sesizări, puteți apela numărul unic de urgență 112. (IPJ Vrancea, foto: arhivă)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu