Echipa mobilă de vaccinare va fi mâine lângă sediul Poștei din Adjud. Oamenii sunt așteptați să se imunizeze, fără programare

0
178
Vineri, 11 iunie, începând cu ora 08:30, corturile Triaj și Vaccinare împotriva Covid19 ale echipei mobile ale Centrului de Vaccinare Adjud vor fi amplasate lângă sediul Poștei!
IMPORTANT – Începând de astăzi, 10.06.2021, oricine dorește să se vaccineze în Adjud poate opta între vaccinurile Pfizer și Johnson&Johnson (doză unică).
Indiferent unde vă vaccinați, fie că este vorba despre locația în care se va afla echipa mobilă, fie în centrul de vaccinare din str. Stadionului nr. 2, nu aveți nevoie de programare prealabilă, ci este suficient să aveți asupra dvs. un act de identitate.
Persoanele cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani se pot vaccina în baza acordului scris al părinților și al certificatului de naștere/actului de identitate, după caz! Formularul de exprimare a acordului pentru minori poate fi descărcat de la:
În centrul deschis în incinta fostei cantine a Primăriei Adjud s-au vaccinat, până ieri seară, 434 adjudeni, din care 22 sub vârsta de 18 ani! (Primăria Municipiului Adjud)
loading...