E85, inundat între Focşani şi Rm. Sărat. Apa pe carosabil măsoară şi 30 de centimetri

0
134

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 6:50, în judeţul Vrancea, traficul rutier pe DN2(E85) a fost reluat, însă îngreunat, pe sensul de mers Focşani – Râmnicu Sărat. Sensul de mers către Focşani este, deocamdată, închis, circulaţia fiind deviată pe ruta DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, DN23 Brăila – Focşani.

Carosabilul este inundat, în urma ploii torenţiale, în zona localităţii Obrejiţa, la kilometrul 158, unde apa măsoară între 10 şi 15 centimetri pe sensul de mers către Bucureşti şi 20-30 de centimetri pe sensul către Focşani. De asemenea, carosabilul mai este inundat la kilometrul 165, în zona Popeşti (20 cm apă pe carosabil), dar şi la kilometrul 168, la intersecţia cu DJ205R către Coteşti (10-20 cm apă pe sensul de mers către Bucureşti).

Întrucât nu mai plouă, se estimează că circulaţia se va relua peste o jumătate oră şi pe sensul către Focşani.

Conform informaţiilor primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi, circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 500, între Focşani şi Râmnicu Sărat, în zona haltei Sihlea. Apa a acoperit macazurile, iar acestea nu mai funcţionează.