Dublă sărbătoare la ISU Vrancea: Stația de Pompieri Panciu a împlinit 22 de ani, Punctul de Lucru Soveja a împlinit 9 ani

0
261
Prima zi a lunii mai este un motiv de sărbătoare pentru pompierii vrânceni. În această zi, în urmă cu 22 ani, a fost inaugurată Stația de Pompieri Panciu. De asemenea, la data 1 mai 2011, a fost înființat Punctul de Lucru Soveja.
În tot acest timp, pompierii pănceni și cei sovejeni au slujit, cu devotament şi profesionalism, pentru menținerea climatului de siguranță în raionul de intervenţie, fiind permanent la datorie.
Aniversarea este un prilej de retrospectivă a misiunilor desfăşurate de-a lungul timpului, care au constat în intervenţii de stingere a incendiilor, misiuni de înlăturare sau limitare a consecinţelor diferitelor situaţii de urgenţă, calamităţi naturale, acordare a primului ajutor calificat şi alte catastrofe. Totodată, este un moment potrivit să ne exprimăm aprecierea și recunoștința față de cei care au condus și au îndrumat efectivele în lupta pentru apărare a vieții, în diferitele situații de urgență.
Tuturor le dorim sănătate și le adresăm sincere mulțumiri pentru modul în care și-au desfășurat activitatea. La ceas aniversar le dorim colegilor noștri, pănceni și sovejeni, misiuni încununate de succes, alături de tradiționalul ”La mulți ani!” (ISU Vrancea)