AcasăActualitateDrumul Focșani - Suraia, redeschis circulației rutiere azi noapte / Localnicii din...

Drumul Focșani – Suraia, redeschis circulației rutiere azi noapte / Localnicii din Suraia și Biliești, nemulțumiți de cum a acționat firma de deszăpezire

Unul dintre cele mai circulate drumuri județene din Vrancea, Focșani – Suraia, a fost redat traficului la miezul nopții. Acesta este și unul dintre drumurile care au cel mai mult de suferit din cauza viscolului: se formează suluri de zăpadă și utilajele de deszăpezire înaintează cu greutate. Așa s-a întâmplat și la viscolul de săptămâna trecută. Vineri seară, mai multe mașini au rămas blocate pe acest drum, inclusiv utilaje de deszăpezire. Apoi, drumul a fost închis circulației. Firma de deszăpezire s-a ”mișcat”, însă, foarte lent și abia azi noapte a reușit să deblocheze drumul. ”Tronsoane de drum deblocate pe care se va circula în condiții de iarnă:
DJ 204D Focșani-Suraia / DJ 204E Panciu- Haret.”, a anunțat, azi noapte, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.
Oamenii din Suraia și Biliești au fost revoltați pe atitudinea firmei de deszăpezire. Ei au reclamat faptul că această societate nu dispune de utilaje suficiente și performante și nici de angajați pregătiți pentru a deszăpezi câțiva kilometri de drum. Dacă administrația locală a comunei Suraia a acționat non-stop pentru deszăpezirea drumurilor din interiorul localității, nu același lucru se poate spune despre firma care a câștigat licitația pentru deszăpezirea unor drumuri județene. ”După îndelungi insistențe cu firma de deszăpezire – cu suplimentări de utilaje, în sfârșit drumul DJ 204 D este deblocat .Se circulă în condiții de iarnă!”, a anunțat, azi noapte, și primarul comunei Suraia, Maria Stroe. În cursul zilei de duminică, primarul din Suraia a avut dispute verbale tensionate cu reprezentanții societății de deszăpezire, care nu intervenea pe DJ 204D, deși județul Vrancea ieșise din orice avertizare meteo, nu mai ningea, iar viscolul încetase de mult.
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu