Drumul de la Bolotești la Focșani e mai greu decât cel de la Roma la Focșani

0
10

Consilierul județean PNL Vrancea Ovidiu Burdușa s-a declarat nemulțumit de absențele repetate ale președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, de la ședințele instituției pe care o conduce de atâția ani. De altfel, este o obișnuință, de mulți ani, pentru șeful PSD&CJ Vrancea să lipsească de la ședințele pe care chiar el le convoacă și în care se votează proiectele de hotărâre semnate, în proporție de 99,99%, numai de el. Marian Oprișan lipsește atât de la ședințele extraordinare cât și de la cele ordinare. Așa s-a întâmplat și astăzi, Oprișan nefăcându-și apariția la ședința ordinară pe care o convocase. Asta deși, în timpul zilei, semnase niște proiecte electorale, promise de câțiva ani. Consilierul liberal Ovidiu Burdușa a cerut explicații, la finalul ședinței, cu privire la absența lui Marian Oprișan, însă vicepreședinții CJ și consilierii puterii nu i-au răspuns.

”După un drum lung între Italia și România, cu un zbor anulat, astăzi am fost prezent la ședința ordinară a CJ Vrancea. Nu același lucru l-a făcut Marian Oprișan, cel care se autointitulează președintele tuturor vrâncenilor, care a lipsit, din nou! Acesta este interesul colegului nostru Marian Oprișan față de problemele județului! Sunt la jumătatea mandatului de consilier județean și am mai multe prezențe în plen la ședințele ordinare, în comparație cu cel care ar trebui să stea pironit la Focșani și în Vrancea pentru câte sunt de făcut. Luna trecută, Oprișan nu mai putea de grija mea, așa că astăzi am întrebat funcționarii din CJ și pe consilierii județeni PSD, de ce șeful lor nu participă la ședințe? Evident, nimeni nu știe sau nu spune unde „muncește” președintele CJ! O fi oare îngrijorat de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă de mâine? Negociază trădări? Nu ar fi prima dată…”, a scris consilierul PNL, pe Facebook.

Ovidiu Burdușa s-a născut la Panciu și, de mai mulți ani, lucrează în Italia, la Roma, acolo unde și-a deschis și o mică afacere în domeniul hotelier. Burdușa a fost ales consilier județean pe lista de candidați PNL Vrancea la alegerile locale din 2016. 

Pentru a ajunge la ședința de astăzi a CJ Vrancea, consilierul PNL a fost nevoit să ocolească prin Atena din cauză că zborul programat între Roma și București a fost anulat, în ultima clipă, după cum se poate vedea în fotografia postată de el pe Facebook. Conform lui Ovidiu Burdușa, deși vine mereu de la Roma, el a fost prezent la un număr de 5 ședințe ordinare mai mult decât Marian Oprișan.