Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi: ”Vă invit să votați candidații PNL cu toată încrederea!”

0
412
Unul dintre cei mai tineri primari din Vrancea este liberalul Dragoș Ciobotaru. La vârsta de 35 de ani se află, deja, la al doilea mandat de primar al comunei Vizantea-Livezi. Scorul cu care a câștigat alegerile locale din 27 septembrie, de circa 93% (cel mai mare din județ), spune totul despre ceea ce a făcut Dragoș Ciobotaru ca edil al localității. Mai mult, în ultimul an a beneficiat și de sprijinul total al Guvernului Orban, în general, și al ministrului Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, în special. Investițiile derulate și proiectele aprobate pentru dezvoltarea comunei au culminat cu cel privind înființarea Bazei de tratament, care va exploata apele minerale terapeutice din zonă. De aceea, primarul Dragoș Ciobotaru îi îndeamnă pe locuitorii comunei Vizantea-Livezi și pe toți vrâncenii ca, la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie, să voteze candidații PNL pentru Senat și Camera Deputaților.
”La alegerile locale din 27 septembrie, județul Vrancea a ales un nou președinte, după 26 de ani, în persoana președintelui PNL Vrancea, Cătălin Toma. Decizia noastră, a celor care l-am votat, se va dovedi a fi una extrem de inspirată. Președintele Cătălin Toma este foarte activ, cu multă experiență în administrația publică si deja multe din proiectele abandonate sau absolut necesare pentru județul Vrancea au fost deblocate!
Duminică mergem la vot să ne alegem parlamentarii și avem în față o șansă extraordinară, atât pentru comuna noastră cât și pentru județul Vrancea și pentru toată România. PNL Vrancea vine în fața noastră cu cei mai valoroși candidați, pe lângă asta și oameni care ocupă unele dintre cele mai înalte poziții în Guvernul României în acest moment.
Ion Ștefan, candidat PNL la funcția de deputat, este omul care nu doar că a fost alături de noi întotdeauna, dar a pus serios umărul din postura de ministru la aprobarea unor proiecte esențiale pentru comuna noastră și pentru județul Vrancea. Ionel Dancă, candidat de asemenea la funcția de deputat, este, deja, prietenul nostru. Șef al Cancelariei prim-ministrului este un om extrem de muncitor, serios, dedicat, profesionist și pe care l-am simțit de-al casei din prima. Este omul care cunoaște de ceva vreme problemele comunei Vizantea-Livezi și a răspuns de fiecare dată când i-am solicitat ajutorul. Doamna doctor Raluca Ioan

cred că nici nu mai are nevoie de prezentare, un doctor inimos, care a ajutat mii de persoane din județul Vrancea. Este doctorul care a supravegheat până a adus pe lume minunile mele de fetițe, asta după ce mai mulți doctori recomandau întreruperea sarcinii din cauza riscurilor existente. Pentru comuna noastră și pentru tot județul Vrancea, alegerile de duminică reprezintă o șansă la dezvoltare imensă. V-am prezentat mai sus câțiva dintre candidații PNL, dar vă asigur că toți ceilalți sunt la fel de valoroși, de aceea vă invit să-i votăm cu toată încrederea!”, a transmis primarul liberal al comunei Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru.

Material realizat de SC King News 24 SRL Focșani, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar 11200025