joi, iulie 25, 2024
AcasăELECTORALDragoș Ciobotaru, apel către vrânceni pentru a merge la vot, pe 9...

Dragoș Ciobotaru, apel către vrânceni pentru a merge la vot, pe 9 iunie: ”Fiecare vot contează! După 9 iunie nu mai există politică, există administrație.”

Duminică este momentul adevărului, când românii joacă un rol esențial și au un cuvânt important de spus: prin votul lor au în mâini soarta județului, a localității în care trăiesc, dar și a componenței viitorului Parlament European. E un drept pe care îl au românii cu vârsta peste 18 ani, indiferent de etnie, religie, sex sau orice altceva care îi face diferiți de masa mare a populației. Fiecare vot contează, iar cel mai important este ca pe 9 iunie românii să-și folosească această putere pe care o au, ieșind la vot.

Dragoș Ciobotaru, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, a transmis un mesaj electoratului de dreapta, mai ales că multe idei bune, pe care spune că le va pune în aplicare, au venit chiar de la oameni. „În urma întâlnirilor cu oamenii am mai adăugat câte ceva în program. Și, trebuie să spun, multe idei au venit de la USR și de la oameni care fac parte din electoratul de dreapta, chiar dacă nu sunt neapărat un electorat al PNL. Noi am avut o alianță frumoasă în 2020 cu USR și am reușit să câștigăm Consiliul Județean în Vrancea. Am stat de vorbă cu simpatizanți ai USR, care sunt alături de mine, și le mulțumesc foarte mult pentru asta. Mă bucură foarte mult, pentru că USR-ul are un electorat special și inteligent. La fel și PMP”, spune Dragoș Ciobotaru.

Cu toate că USR s-a impus ca un partid cu un electorat distinct, adesea caracterizat printr-o înclinare spre transparență, modernizare și reforme structurale, formațiunea politică nu are un candidat propriu pentru președinția Consiliului Județean Vrancea și nici pentru funcția de primar al municipiului Focșani. Ciobotaru recunoaște capacitatea acestui partid de a atrage votanți cu o viziune progresistă. Colaborarea cu USR poate aduce beneficii semnificative în ceea ce privește implementarea unor politici inovatoare și eficiente, motiv pentru care liberalul se gândește la o alianță post-electorală cu USR și PMP, dacă va câștiga alegerile din 9 iunie. ”Vom vedea ce vor decide vrâncenii, ce vor alege vrâncenii. Evident, va trebui să facem o negociere, o înțelegere, avem nevoie de majorități pentru că după 9 iunie nu mai există politică, există administrație. Trebuie să trecem toate proiectele pe care le avem în programul electoral și să le realizăm. Nu cred că cineva se va mai împotrivi, indiferent de culoarea politică”, a subliniat Dragoș Ciobotaru.

Dragoș Ciobotaru se arată optimist cu privire la viitorul județului și la capacitatea de a trece peste diferențele politice pentru binele comunității. Dezvoltarea durabilă a județului Vrancea stă în mâinile lui Dragoș Ciobotaru, singurul care poate continua proiectele începute de Cătălin Toma. Pentru dezvoltarea județului, e nevoie ca vrâncenii să iasă pe 9 iunie la vot și să aleagă Dragoș Ciobotaru președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Realizat de SC King News 24 SRL, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240005


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu