Două primării caută șef pentru serviciul de urgență

0
1568

În această perioadă, administrațiile locale din comunele Obrejița și Negrilești organizează concurs pentru ocuparea postului de șef al serviciului voluntar pentru situații de urgență. Condițiile stabilite de administrația locală din Obrejița pentru candidați sunt: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și posesor al permisului de conducere categoria B. Nu se solicită vechime în muncă. Depunerea dosarelor se face până pe data de 27 ianuarie. Pe 10 februarie vor avea loc proba scrisă și proba practică. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.  Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Obrejiţa, din satul Obrejiţa, comuna Obrejiţa, telefon 0237/632.300.

Administrația comunei Negrilești a stabilit următoarele condiții specifice pentru candidați, care nu au nevoie de vechime:

  • Studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • Vârsta cuprinsă între 18-50 ani; permis de conducere categoriile B și C;
  • Cunoștințe de operare pe calculator – nivel mediu.

Doritorii trebuie să se înscrie până pe data de 28 ianuarie, iar proba practică a concursului va fi pe 9 februarie. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Negrileşti cu sediul în Negrileşti, telefon 0237/267.290.