duminică, iunie 23, 2024
AcasăAdministratieDouă posturi libere la Clubul Sportiv ”Unirea” Focșani

Două posturi libere la Clubul Sportiv ”Unirea” Focșani

Clubul Sportiv „Unirea” Focșani organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două posturi vacante, cu jumătate de normă, de antrenor asistent atletism. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

– să dețină nivelul de antrenor asistent, acordat în condițiile HG nr. 343/2011;

– carnet de antrenor vizat pe anul în curs sau certificate de calificare profesională eliberat de Centrul Național de Formare și Perfecționare  Antrenori, specializare atletism;

– disponibilitate pentru program flexibil; cunoştinţe minime de operare PC; abilităţi de relaţionare-comunicare; abilităţi pentru munca în echipă; cunoştinţe de operare PC; abilităţi de relaţionare-comunicare; abilităţi pentru munca în echipă.

Nu se cere vechime. Termenul limită de depunere a dosarelor pentru concurs este 27 aprilie. Pe 8 mai este programată proba scrisă, iar pe 12 mai va fi interviul. Detalii despre concurs și posturile respective: Clubul Sportiv „Unirea” Focșani, Focșani, Aleea Stadionului nr. 2, telefon: 0237/213.455, e-mail:    csu_focsani@yahoo.com.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu