Două fetiţe, de 3 şi 6 ani, lovite de maşini la Slobozia Bradului în două accidente diferite

0
36

Două minore au fost accidentate uşor, la Slobozia Bradului, în două evenimente rutiere care au avut loc pe raza comunei. Victimele sunt două fetiţe de 6, respectiv 3 ani, informează IPJ Vrancea.

       La data de 15 iunie a.c., orele 11.20, un bărbat de 50 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 169, pe raza localităţii Slobozia Bradului a accidentat uşor o minoră în vârstă de 6 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nerpermis şi fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

       La data de 15 iunie a.c., un bărbat de 57 ani, din comuna Galbenu, județul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DC 169, în interiorul localității Slobozia Bradului, a surprins și accidentat ușor o minoră în vârstă de 3 ani, care s-a angajat în traversarea drumului în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea
Compartimentul Relaţii Publice