Dosare penale pentru șoferi care nu aveau actele în regulă

0
46

La data 28 aprilie a.c., ora 17.40, pe DJ 205D, pe raza comunei Nereju, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nereju au identificat în trafic un bărbat, de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 29 aprilie a.c., ora 11.50, pe DN2-E85 (Calea Moldovei), polițiștii focșăneni au depistat un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară care figura radiată din circulație din data de 19 februarie a.c. În cauză a fost  întocmit dosar penal.

La data de 29 aprilie a.c., ora 15.25, pe strada Brăilei, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 29 de ani, din comuna Măicănești, în timp ce conducea un autoturism  care avea autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, pe DN2-E85, în interiorul localității Popești, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 27 ani, din comuna Gugești, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 03.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Vidra au identificat un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul fără permis de conducere. (sursa: IPJ Vrancea)