Dosare penale pentru infracțiuni în trafic

0
55
Politia rutiera
La data de 25 martie a.c., ora 06.43, polițiștii din Străoane au depistat pe DN 2L un bărbat de 52 ani, din orașul Panciu, care conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
La data de 25 martie a.c., ora 13.13, în localitatea Garoafa a fost depistat un bărbat de 32 ani, din orașul Strehaia, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism  cu viteză peste limita maxima legală admisa și având permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
La data de 25 martie a.c., ora 18.30, în comuna Bolotești a fost depistat un tânăr de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
La data de 25 martie a.c., ora 19.50, pe raza comunei Ciorăști a fost depistat un bărbat de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.