Dosare penale pentru consum de alcool la volan

0
770

La data de 12.03.2023, ora 22.56, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea pe DJ 202E, în comuna Sihlea, un autoturism, având permis de conducere eliberat de autoritățile din Cipru și emanând halenă alcoolică. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 13.03.2023, ora 16.50, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat pe raza municipiului Focşani un bărbat, în timp ce conducea un autoturism și emana halenă alcoolică. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea / foto: arhivă)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentUn tânăr s-a ales cu dispozitiv de monitorizare electronică după ce și-a agresat partenera
Articolul următorFOTO Peste 100 de elevi ai Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” i-au vizitat pe pompieri în programul „Şcoala altfel”