Dosare penale la regimul rutier: un vehicul neînmatriculat, un șofer fără permis, un tânăr beat la volan

0
631

La data de 22.07.2022, în jurul orei 1900, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza satului Vulturu, un autovehicul, condus de un bărbat, cu privire la care s-a constatat faptul că  avea autorizația provizorie de circulație expirată din data de 09.12.2021. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 24.07.2022, în jurul orei 02.10, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Movilița, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe str. Cotești, din mun. Focșani, fără a fi posesor permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 24.07.2022, în jurul orei 23.15, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud, în timp ce se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Tănăsoaia, au depistat un tânăr, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea / foto: arhivă)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentȘoferi depistați sub influența drogurilor pe străzile din Focșani
Articolul următorULTIMA ORĂ O avarie a lăsat fără apă la robinet abonații de pe 3 străzi din Focșani