Dosare penale la regimul rutier: un șofer prins băut, altul depistat sub influența drogurilor

0
563

La data de 18 ianuarie a.c., ora 08:24, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Național 2 European 85, în comuna Popești, o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, județul Harghita, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,60 mg/alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-au prelevat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, în cadrul unei unități medicale, iar cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 18 ianuarie a.c., ora 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au depistat în trafic, pe Drumul Național 2D, în comuna Bolotești, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Bolotești. Întrucât acesta avea un comportament specific persoanelor ce au consumat substanțe interzise, a fost condus la o unitate medicală, iar în urma unui test rapid, rezultatul a fost pozitiv la consumul de THC. De asemenea, în urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost identificate plicuri, role cu filtre, 2 grindere pentru măcinarea tutunului, care conțineau urme de materie vegetală, și un recipient de culoare galbenă în interiorul căruia se afla materie vegetală tip muguri. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea / foto: arhivă)


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

</div>        </div>

        <footer>
            <!-- post pagination -->            <!-- review -->
            <div class=
Articolul precedentAu încercat să ocolească aplicația SUMAL. Zece vrânceni amendați pentru că au transportat lemne ilegal
Articolul următorFOTO Polițiștii au stat de vorbă cu elevii din Vidra și Valea Sării despre delincvența juvenilă