AcasăComuna meaNISTORESTIDosare penale la regimul rutier: șoferi băuți sau fără permis

Dosare penale la regimul rutier: șoferi băuți sau fără permis

La data de 11.11.2022, orele 08.10, pe DJ 205 J, pe raza comunei Fitionești, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au oprit pentru control un autoturism, condus de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din jud. Bacău, care avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 11.11.2022, ora 19.14, polițiștii din cadrul Poliţei Oraşului Panciu, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control a traficului rutier, au oprit un autoturism, ce se deplasa pe B-dul Independenței, din orașul Panciu, condus de către un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din jud. Vrancea, având o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 13.11.2022, ora 09.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra, cu ocazia activităților specifice desfășurate, au depistat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, în timp ce conducea pe DJ 205 M, pe raza comunei Nistorești, un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 13.11.2022, în jurul orei 20.55, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Focșani au oprit pentru control un autoturism, întrucât circula pe str.Aleea Echității, din mun. Focșani, în zona de acțiune a indicatorului Accesul Interzis. Conducătorul auto, un tânăr, în vârstă de 24 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea / foto: arhivă)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu