Dosare penale la regimul rutier

0
783

La data de 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de un tânăr de 25 de ani, din localitate. În fapt, tânărul a fost depistat la data de 01 februarie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, iar ulterior, din verificările efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că, la momentul depistării, acesta avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 20 februarie a.c., orele 14.55, polițiștii din Homocea au depistat un bărbat din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Homocea, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice  suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 20 februarie a.c., ora 15.20, polițiștii din Slobozia Bradului au depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Tâmboești, sat Slimnic, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 169 Cornetu, comuna Slobozia Bradului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 20 februarie a .c., ora 20.00, polițiștii din Câmpuri au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Răcoasa, în timp ce conducea pe DN 2L – Câmpuri, un autoturism, având  o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. (IPJ Vrancea)