Dosare penale la regimul rutier

0
282

La data de 23 iulie a.c., ora 10:37, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au oprit în trafic un bărbat, de 39 de ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 204 D, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot în cursul zilei de 23 iulie, ora 19:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat un bărbat, de 26 de ani, din comuna Milcovul, în timp ce conducea în municipiul Focșani o autoutilitară-cisternă, care nu avea aplicate plăcuțe cu numerele de înmatriculare. Verificările efectuate de polițiști au reliefat faptul că autoutilitara nu era înmatriculată.

În cursul nopții trecute, la ora 23:20, polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Gugești au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Tâmboești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe o stradă din localitatea de domiciliu.

În cauzele de mai sus, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul neînmatriculat. (IPJ Vrancea)