Dosare penale la regimul rutier

0
117

La data de 01 septembrie a.c., ora 17.40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 22 ani din Mărășești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205, în comuna Pufești, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 01 septembrie a.c., ora 18.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tătăranu au depistat un bărbat de 41 ani din Focșani, în timp ce conducea pe un drum comunal din comuna Tătăranu, județul Vrancea, o motocicletă, care nu avea număr de înregistrare/înmatriculare. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

La data de 02 septembrie a.c., ora 02.13, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe raza comunei Jariștea, au oprit un autoturism condus de un bărbat de 44 ani din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,82 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Militar Focșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (IPJ Vrancea)