Dosare penale la regimul rutier

0
83

La data de 2 mai a.c., ora 2.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat pe DN 23A, pe raza comunei Milcovul, un bărbat, de 28 de ani, din comuna Gologanu, în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că permisul de conducere al persoanei respective era reținut iar dovada înlocuitoare a acestuia era expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 2 mai a.c., ora 9.15, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe DN2-E85-Tișița, un bărbat, de 25 de ani, din comuna Jariștea, în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 21.10, polițiștii Secției 4 Politie Rurală Adjud au depistat un bărbat, de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 241A, pe raza comunei Tănăsoaia, sub influența alcoolului. În  urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Vrancea