Dosare penale la regimul rutier

0

La data de 15 aprilie a.c., ora 07.45, pe DN2-E85, în afara localității Pufești, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un cetățean străin, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 15 aprilie a.c., ora 17.00, polițiștii Postului de Poliție Străoane au depistat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea pe DJ-205E o autoutilitară ce tracta o remorcă neînmatriculată sau înregistrată. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 15 aprilie a.c., ora 17.00, polițiștii Posturilor de Poliție Dumitrești și Chiojdeni au depistat un bărbat, de 40 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2N. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză figura cu permisul de conducere reținut, iar dovada prezentată de către acesta era expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, având dreptul de a conduce suspendat.

Sursa: IPJ Vrancea